Uniformverhuur

Uniformen uit heden en verleden

Uniformverhuur voorziet in de verhuur van Nederlandse en buitenlandse politie en militaire uniformen vanaf 1850 t/m heden,en kleding van overige beroepsgroepen, aan productiemaatschappijen voor film, theater, televisie en reclame.

Ons doel

Samenwerking en onder steuning door kennis en ervaring, staat bij ons hoog in het vaandel. Ons streven is 100% service en wij weten door onze ervaring wat nodig is om uw productie, d.m.v. ons kleding en rekwisieten aanbod, tot een succes te maken. Wij denken met u mee en geven u desgevraagd advies.

Uw succes is ons succes.

Neem vandaag contact op via de email
of bel en laat u adviseren.


Onze uniformen

Politie

politie Specialist in hedendaagse politie uniformen. Ook historische politie uniformen zoals veldwachter, gemeente politie, en rijkspolitie. Wij verhuren Politie uniformen vanaf 1850 tot heden. Alle bijbehorende rekwisieten zijn aanwezig. Wij kunnen u helpen aan uitgebreide materialen van de technische recherché zoals uniformen, koffers voor sporen onderzoek.

De Nederlandse politiegeschiedenis begint in 1581, bij de vorming van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. lees meer…

Defensie

defensieWij hebben alle legeruniformen in grote aantallen beschikbaar vanaf 1850 tot nu. Zowel de gevechtsuniformen als de parade uniformen zijn met toebehoren in ruime mate aanwezig. Zoekt u de dagelijkse militaire uniformen of uniformen van gevechtseenheden al dan niet op uitzendingen, bij ons leverbaar. Uniformen van de Landmacht, luchtmacht, marine. lees meer…

Marechaussee

marechausseeDe marechaussee is sinds eeuwen belast met een politie taak binnen de krijgsmacht. Zij bewaakten al eeuwen de Nederlandse grenzen, heden ten daag vooral op de nederlandse vliegvelden, tevens bewaken zij de koninklijke familie. Daarnaast wordt er ondersteuning geleverd aan de politie, ook in tijden van crisis. lees meer…

Douane

douaneDe douane is een overheidsdienst belast met de handhaving van de douanewetgeving in een land. Te denken valt hierbij aan het bestrijden van smokkel en het innen van invoerrechten. Hoofdtaak van de Douane is het controleren van mensen en goederen welk Nederland binnen komen. Deze taak wordt vooral waargemaakt in de havens en de luchthavens.

Uniformen van de douane uit het heden en het verleden. incl toebehoren leverbaar. lees meer…

Hulpdiensten

250x250-brandweer01Een hulpdienst is een instantie, al dan niet van de overheid, met een hulpverlenende taak bij ongevallen en rampen.

Voor De hulpdiensten in nederland bedoelen we de volgende diensten:

  • Ambulance
  • Brandweer
  • Rode Kruis
  • EHBO
  • Bescherming bevolking

Actuele uniformen van ambulancedienst en brandweer worden onder voorwaarden, gesteld door het Instituut Fysieke Veiligheid, geleverd. Lees  meer…

Gezondheidszorg

gezondheidszorg uniformMaatschappelijke sector waarin ziekenhuizen, artsen en verplegend personeel, farmacie, verzekeraars en het ministerie van VWS de hoofdrolspelers zijn.

Met gezondheidszorg bedoelen wij onder andere, verpleegsters, dokters. Of het nu gaat om een verpleegster uit de voor 1945 jaren, 60er jaren of hedendaags, alles is leverbaar.

Maatschappelijke ondersteuning

Vorm van ondersteuning en begeleiding door zorgverleners, zoals activiteitenbegeleiders en woonbegeleiders, die de zelfredzaamheid en/of het sociaal functioneren van mensen herstelt of bevordert.

Leger des Heils

Een vorm van maatschappelijke ondersteuning wordt geleverd door het Leger des Heils.

Luchtvaartmaatschappijen

stewardess uniformPiloten, stewardessen pursers en onderhouds monteuren behoren tot deze categorie. Desgewenst leveren wij non-disqripte luchtvaart uniformen. lees meer…

Rechterlijke Macht

250x250-rechterlijkemachtDe rechtelijke macht is beter herkenbaar als advocaat, rechter, officier van justitie, griffier. Allen dragen door de eeuwen heen een toga. Deze toga is meestal in de rechtbank het uniform dat gedragen wordt door de rechtelijke macht.

Door onze jarelange ervaring kunnen wij de juiste toga tot in de kleinste details verzorgen. lees meer…

Openbaar Vervoer

NS uniformOpenbaar vervoer zijn mensen die ons vervoeren in Tram, bus of trein. Gaat het om de machinist uit 1875, conducteur uit 1930-1960-1995 of het heden. Deze zijn leverbaar.

Door het overnemen van een collectie openbaar vervoers uniformen zijn we in staat 150 jaar OV neer te kunnen zetten met de meest uiteenlopende uniformen.

De uniformen kunnen uitgebreid worden met buikorgel voor kaartjes, signaalhoorn, spiegelei, kniptang etc…. lees meer…

Beveiligingsuniformen

beveiligingsuniformWij verhuren ook beveiligingsuniformen van verschillende beveiligingsfirma’s.

Verenigingskleding

Bij kleding van organisaties kunt nu denken aan bijv: scouting.

Buitenlandse Uniformen.

Buitenlandse uniformen kunnen wij voornamelijk leveren uit de beroepsgroepen militair, politie en postbezorging.

Overige Beroepen

Hier moet u denken aan een grote diverstiteit aan beroepen uit heden en verleden, die zich niet in bovengenoemde categoreën laten vangen. Voorbeelden zijn: melkboer, ober, vuilnisman, wegwerkers, anwb medewerkers, boer, ijscoboer, bakker.

Uniformverhuur - overige beroepen uniform
Uniformverhuur - overige beroepen uniform
Uniformverhuur - overige beroepen uniform
Uniformverhuur - post.nl uniform
Uniformverhuur - post.nl uniform
Uniformverhuur - DHL uniform
Uniformverhuur - justitie uniform
Uniformverhuur - overige uniformen diverse


Kunt u een uniform niet direct op onze website vinden? Neem gerust contact met ons op, de kans is groot dat wij u kunnen helpen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bij het samenstellen van de uniformen het juiste advies geven.

Neem contact op met uniformverhuur

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 18.00 uur; buiten deze uren nemen wij binnen 24 uur contact op!

06–21 49 17 68
info@uniformverhuur.com

Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u een afspraak te maken.

Neem contact op